Voor opdrachtgevers

KD Recruitment

Via Smart Recruitment vinden we snel de kandidaat die uw organisatie daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt. Zonder omwegen; u zit meteen aan tafel met de man of vrouw die uw concurrentiepositie kan verstevigen. Hebbes!

We starten met een uitgebreid, persoonlijk gesprek om zorgvuldig te achterhalen wat uw wensen, eisen en verwachtingen zijn. Samen bepalen we vervolgens het profiel van de ideale kandidaat, inclusief de daarbij behorende competenties. We stellen vast wat de beste strategie is om die kandidaat te vinden en selecteren deze vervolgens via een diepte-interview. Per kandidaat ontvangt u een heldere presentatie, inclusief een gedegen persoonlijkheidsanalyse.

KD Executive Search

Bij functies op managementniveau is het voor u nóg belangrijker dat u in contact komt met de juiste kandidaat. Een kandidaat met niet alleen de juiste competenties, maar ook de juiste persoonlijkheid. Daarom starten we met een uitgebreid, persoonlijk gesprek om zorgvuldig te achterhalen wat uw wensen, eisen en verwachtingen zijn en welke toegevoegde waarde de kandidaat die u zoekt, uw organisatie dient te brengen.

Samen bepalen we vervolgens het profiel van de ideale kandidaat, inclusief de daarbij behorende competenties. We bepalen de best passende strategie om die kandidaat te vinden en selecteren deze vervolgens via een diepte-interview. Per kandidaat ontvangt u een heldere presentatie, inclusief een gedegen persoonlijkheidsanalyse en zorgvuldige referentiecheck.

Wanneer u dat wilt, dragen wij eveneens zorg voor een persoonlijkheids- en intelligentieassessment.

Vanzelfsprekend worden alle opdrachten discreet behandeld en kunt u aangeven welke targetbedrijven niet benaderd mogen worden.

KD High Level Executive Search

Bemiddeling van management- en directieposities op topniveau. Het gaat hierbij altijd om maatwerk. We selecteren kandidaten op basis van hun loopbaansucces en wapenfeiten. KD High Level Executive Search wordt uitsluitend uitgevoerd door principal consultants.

Een persoonlijkheids- en intelligentieassessment maakt vanzelfsprekend deel uit van deze dienst.

Uiteraard kunt u rekenen op absolute vertrouwelijkheid en kunt u aangeven welke targetbedrijven niet benaderd mogen worden.

InterimSearchGroup

KD JobCompany heeft er vanuit strategische overwegingen voor gekozen om Interim Solutions als dienstverlening onder een apart en zelfstandig label, de InterimSearchGroup (ISG), in de markt aan te bieden.
Belangrijkste reden is de enorme ontwikkeling, die de markt doormaakt op het gebied van kennisbehoefte. Met InterimSearchGroup hebben wij gekozen voor focus op deze markt en dus ook focus op deze ontwikkeling. Hierdoor creëren wij expertise en daarmee een belangrijke aansluiting bij zowel opdrachtgevers als zelfstandigen, veelal ZZP'ers, die hun rijke opgebouwde kennis en ervaring graag vertegenwoordigd zien door een professionele intermediair.

De opdracht is leading bij ISG, deze bepaalt de richting naar de doelgroep. De kracht van ISG is de resultaatgerichte benadering. Wij beperken ons niet tot vaste bestanden en of netwerk(platformen) maar zoeken wij naar de beste interim professional in de totale markt!

ISG kiest ervoor om opdrachten, succesvol te realiseren, met professionals met een resultaatgerichte drive en een bewezen, succesvol projectverleden.

Schrijf u nu in!

Voer uw e-mail adres in, stuur uw CV mee en schrijf u nu in voor uw eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
onze gegevens

PENTAPARC
Hambakenwetering 8c,
1e verdieping, 5231 DC
's-Hertogenbosch
info@kdjobcompany.nl
Tel 073-6426000

Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology © KD JobCompany 2019  |  algemene voorwaarden  |  sitemap  |  RSS
KD JobCompany gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close