Voor kandidaten

KD Recruitment

Via Smart Recruitment vinden we snel het bedrijf en de functie, die aansluiten bij je ambities en waar je je kunt ontwikkelen. Zonder omwegen; je zit meteen met de juiste mensen aan tafel.

Het gaat je nieuwe werkgever – en dus ook ons – om de mens achter het CV. Daarom heb je eerst een diepte-interview met een van onze consultants, waarbij we uitgebreid ingaan op je competenties, je ambities en je voorkeuren. We vertellen je alles over de functie, het bedrijf en de mogelijkheden om je daar te ontwikkelen en zorgen vervolgens voor een professionele, overtuigende presentatie bij de opdrachtgever. Vanzelfsprekend word je uitgebreid geïnformeerd over de functie, branche en organisatie.

KD Executive Search

Bij zwaardere, vaak specialistische, functies is er de opdrachtgever nóg meer aan gelegen dat hij in contact komt met de juiste kandidaat. Een kandidaat met niet alleen de juiste competenties, maar ook de juiste persoonlijkheid. Daarom start je met een intensief diepte-interview met een van onze senior consultants. We brengen je competenties, ambities en voorkeuren in kaart en vertellen je alles over de functie, het bedrijf en de mogelijkheden om je daar te ontwikkelen. Vervolgens zorgen we voor een professionele, overtuigende presentatie bij de opdrachtgever. Uiteraard gaan we zeer discreet te werk.

InterimSearchGroup

KD JobCompany heeft er vanuit strategische overwegingen voor gekozen om Interim Solutions als dienstverlening onder een apart en zelfstandig label, de InterimSearchGroup (ISG), in de markt aan te bieden.
Belangrijkste reden is de enorme ontwikkeling, die de markt doormaakt op het gebied van kennisbehoefte. Met InterimSearchGroup hebben wij gekozen voor focus op deze markt en dus ook focus op deze ontwikkeling. Hierdoor creëren wij expertise en daarmee een belangrijke aansluiting bij zowel opdrachtgevers als zelfstandigen, veelal ZZP'ers, die hun rijke opgebouwde kennis en ervaring graag vertegenwoordigd zien door een professionele intermediair.

De InterimSearchGroup is sterk in resultaatgerichte projecten met concreet omschreven doelstellingen. Dit betekent dat zij zich graag verbinden aan professionals met ondernemersgeest die worden gedreven door resultaat en professionaliteit.

Kandidaat worden?

Als je kandidaat wilt worden van KD JobCompany, schrijf je dan hier in!

Persoonsgegevens

Bij KD JobCompany hechten we natuurlijk waarde aan jouw persoonlijke gegevens. Als je bij en via ons solliciteert dan gaan wij zorgvuldig met jouw gegevens om:

  • Bij het solliciteren geef je ons toestemming om jouw gegevens te gebruiken voor de afhandeling en de verdere opvolging van de vacature;
  • Indien wij jouw gegevens delen met opdrachtgever is het gebruik van die gegevens door opdrachtgever beperkt in relatie tot bewuste vacature tot het moment waarop er sprake is van een mogelijk dienstverband;
    na het beëindigen van de procedure, kun je aangeven of je bij ons in het bestand wil worden opgenomen. Zo ja, dan bewaren we je gegevens maximaal 1 jaar na sollicitatie anders worden ze door ons verwijderd;
  • Jouw gegevens worden alleen gebruikt door onze Recruiters en niet gedeeld met mensen buiten onze organisatie. We hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen;
  • Mochten wij aanwijzingen hebben dat jouw gegevens onvoldoende zijn beschermd of zijn ingezien door onbevoegden dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard binnen wettelijk kader;
  • Indien je wil weten welke gegevens we van je hebben, kun je ons mailen op info@kdjobcompany.nl Natuurlijk kun je de gegevens door ons laten aanpassen of laten verwijderen.
Schrijf u nu in!

Voer uw e-mail adres in, stuur uw CV mee en schrijf u nu in voor uw eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
onze gegevens

PENTAPARC
Hambakenwetering 8c,
1e verdieping, 5231 DC
's-Hertogenbosch
info@kdjobcompany.nl
Tel 073-6426000

Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology © KD JobCompany 2019  |  algemene voorwaarden  |  sitemap  |  RSS
KD JobCompany gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close